Hé Google :-)

Hé Google … het wordt de mens echts steeds makkelijker gemaakt met het gebruik van allerlei handige devices zoals de slimme (smart) speaker.

Smartspeakers zijn spraak gestuurd. Als voorbeeld nemen we de Google-smartspeaker, geef eenvoudig via spraak een opdracht om iets voor je op te zoeken. Voorbeeld Hé Google wat wordt het weer vandaag of, nog belangrijker hé Google “stream Foute Muziek Radio” :-). Makkelijker kan het niet.

Merken als Sonos, Bose, JBL, Harman Kardon, Marshall, Philips en Denon maken allen gebruik van de spraak assistent van Google. Voor overige merken wordt vaak Alexa als spraak assistent gebruikt.

Lees hier meer over mogelijkheden voor Sonos en Google koppelingen.

Hey Google speel Foute Muziek Radio

Google Assistent

De Google Assistent is een handige spraakassistent waarmee je van alles kunt doen. De assistent kan vragen beantwoorden, op het internet zoeken, helpen berichtjes te sturen of op een slimme manier alles in je huis aansturen. Google heeft er ook voor gezorgd dat de assistent een persoonlijkheid heeft inclusief zoals humor, maar dan moet je wel weten wat en hoe je iets moet vragen.

Bij veel van deze vragen heeft de Google Assistent meerdere antwoorden. Vraag je bijvoorbeeld om een grapje of een liedje, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Probeer het eens uit.

Scroll naar boven