Art Garfunkel jr ft Art Garfunkel – Ein Zug fahrt durch die Nacht 500 Miles

De TREITERSCHIJF van deze week is voor Art Garfunkel jr & Art Garfunkel

Art Garfunkel, geboren in Amerika en inmiddels 81 jaar, kennen we vooral van zijn successen met Simon and Garfunkel uit de vorige eeuw. Bridge over troubeld water, El Condor Pasa, Cecilia en The Boxer zitten vast nog wel ergens in ons geheugen en uiteraard zijn solo hit Bright eyes uit 1979. Dat ligt allemaal al een behoorlijke tijd achter ons maar … hij heeft een, in Duitsland woonachtige, zoon die ook zingt en dezelfde naam draagt als z’n vader maar dan als junior versie. Samen hebben ze al de nodige songs ingezongen en een van die songs is een nieuwe single Ein Zug fahrt durch die Nacht 500 Miles.

Je hoort de Treiterschijf rond 03.30, 07.30, 11.30, 15.30, 19.30 en 23.30 uur of klik op de Treiterschijf play button hierboven dan hoor je de song direct.

.

00:00
00:00
Scroll naar boven