Anastacia ft Peter Maffay – Just You

De TREITERSCHIJF van deze week is voor Anastacia ft Peter Maffay – Just You

Wat een “goeie foute” combinatie is dit … en wat een heerlijke foute song …. Peter Maffay had met So bist du een vette nummer 1 hit in 1979 in zijn eigen land, daar is nu een Engelse vertaling op gemaakt en ingezongen door Anastacia en Peter Maffay. Benny Neyman heeft nog een Nederlandse vertaling geschreven op So bist du; Zo ben jij, dat geen succes werd.

Anastacia kennen we van de enorme successen Outta Love, Paid my Dues en Left outside alone. Heeft in 2013 te kampen gehad met borstkanker maar is daar volledig van hersteld en zingt weer als vanouds met die gouden stem en dat rauwe randje.

Peter Maffay is bekend van die enorme nummer 1 hit, ook in Nederland en Belgie, Du uit de winter van 70/71. Daarna volgde nog het fantastische, maar veel minder succesvolle, Uber sieben brucken musst du gehn.

Je hoort de Treiterschijf rond 03.30, 07.30, 11.30, 15.30, 19.30 en 23.30 uur of klik op de Treiterschijf play button hierboven dan hoor je de song direct.

.

Scroll naar boven