Natasja en Edwin – Neem de liefde met je mee

Vrijdag 21 juli 2023 kwam het Duo Natasja & Edwin uit met de prachtige nieuwe Single getiteld “Neem De Liefde Met Je Mee”.

Na enkele Engelstalige nummers uitgebracht te hebben, waaronder, “Lost in love”, “You don’t have to say you love me”, “I should have followed you home” en het bijbehorende Album, “Golden Duets”, komen Natasja & Edwin deze keer uit met een fantastisch mooi Nederlandstalig duet.

Natasja & Edwin vinden het heerlijk om samen te zingen en mensen blij te maken met mooie muziek en teksten, of dat Nederlands of Engelstalig is maakt voor het liefdespaar niet uit, als het gevoel maar juist is!

Zo kwamen Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak in contact met één van Duitslands grootste schrijvers/producenten, Ralf Rudnik (bekend van grote Hits van o.a. Höhner, Helene Fischer etc.), die speciaal voor Natasja & Edwin dit nummer schreef.

De tekst van “Neem De Liefde Met Je Mee”,schreef Edwin van Hoevelaak zelf.

Met dit lied, willen Natasja & Edwin de liefde voor elkaar en het leven bezingen.

Scroll naar boven